При замовленні через кошик на сайті (без дзвінка) – знижка 5%

Навісні замки

на сторінку
Показані 85 - 90 із 90 пунктів
Показані 85 - 90 із 90 пунктів

Замок навісний Apecs – замикає пристрій, яке встановлюється на господарські будівлі, ворота і безліч інших приміщень. Але тільки цим використання замків не обмежується, вони також можуть використовуватися для захисту від розтину кейсів, дипломатів, сумок, шафок в роздягальнях. Навісні замки є дуже затребуваною продукцією завдяки простій конструкції, захист від механічних пошкоджень і вигідною ціною.

Види навісних замків Apecs

За матеріалом виготовлення:

  • латунь – міцні і міцні замки, не бояться корозії;
  • чавун – недорогі і міцні замки, не бояться корозії і механічного впливу;
  • нержавіюча сталь – найнадійніші замки, можуть доповнюватися противовзломними механізмами;
  • алюміній – невелика вага замка.

За типом навішування:

  • відкритий з напівкруглої дужкою;
  • всепогодний з ущільненням (в гумі), запобігає потраплянню вологи в корпус замка;
  • замок закритого типу з металевим «пальцем» з високоміцної сталі.

Насамперед необхідно враховувати спосіб кріплення. Найчастіше слабкою ланкою захисту не сам замок, а спосіб його кріплення. Часто набагато простіше відірвати скоби, ніж зламати сам замок або підібрати відмичку.

Як вибрати навісний замок для гаража

При виборі навісного замка Apecs для дверей гаража необхідно враховувати кілька факторів:

  1. Тип дверей. Перевірте, чи сумісний замок з типом дверей, для яких ви хочете його купити (металеві, дерев'яні і т.д.).
  2. Рівень безпеки. Дізнайтеся, який рівень безпеки забезпечує замок.
  3. Розмір. Замок повинен бути відповідного розміру для ваших дверей. Перевірте розмір отвору під замок, щоб переконатися, що він підійде.
  4. Механізм. Виберіть механізм замку відповідно до ваших потреб. Є замки з ключем, кодовим замком і з комбінованим механізмом.
  5. Бренд та якість. Вибирайте замок від відомих виробників, щоб бути впевненим у його якості та надійності.
  6. Ціна. Ціна замку може змінюватись в залежності від його якості та рівня безпеки. Встановіть свій бюджет та виберіть замок, який підходить вам за ціною.

При виборі навісного замку Apecs для дверей гаража важливо враховувати всі перераховані вище фактори, щоб вибрати найбільш підходящий замок для ваших дверей.

Купити навісний замок Apecs

Якщо ви шукаєте надійний і безпечний замикаючий механізм для вашого будинку або офісу, зверніть увагу на замки Apecs. Завдяки широкому асортименту моделей та функцій ви обов'язково знайдете ідеальну модель, що відповідає вашим потребам. Так що вибирайте навісні замки Apecs і насолоджуйтесь душевним спокоєм, знаючи, що ваше майно в цілості та безпеці.

Часті питання по навісним замкам

  • Які навісні замки Apecs найдешевші?

    На сьогоднішній день найдешевшими є моделі:

  • Які навісні замки Apecs найпопулярніші в 2024 році?

    Найпопулярніші навісні замки Apecs в цьому році:

  • Який замок вибрати для гаража?

    Для гаража краще вибрати вологостійкий навісний замок в гумі, наприклад:

  • Що таке амбарний замок?

    Амбарний замок – це застаріла назва навісного замка. Такий тип замка характеризується наявністю дужки, яка вставляється в провушини, закріплені на дверях і дверному коробі. Спочатку призначався для замикання нежитлових приміщень – комор.

  • Що таке кодовий навісний замок?

    Кодовий навісний замок – це замок, який не вимагає ключа для відкриття. Переваги такого замка – неможливо втратити ключі, можна швидко передати код іншій людині на відстані, багато замків дозволяють змінити код.

  • Що таке замок краб, замок-черепашка?

    Замок-краб або замок-черепашка – це системи закритого типу, дужкою якого є циліндричний стрижень, який повністю знаходиться всередині корпусу замка. Призначені для для замикання гаражів, хвірток, воріт і інших приміщень.

  • З яких матеріалів виготовляють навісні замки?

    Найпоширеніші матеріали для виготовлення навісних замків – чавун, латунь, алюміній і нержавіюча сталь. Найпопулярніші і недорогі – навісні замки з чавуну.